Nyheder

August 2016

Sponsorater og udstilling skal der til!

I dag er langt størstedelen af kongresserne afhængige af indtægter fra sponsorer og udstillere. En udstilling er en glimrende mulighed for industrien til at vise sine produkter eller tjenesteydelser på en kongres, hvor et betydeligt antal af potentielle købere er samlet på én gang. For arrangøren er udstillingen et middel til at tilbyde deltagerne en platform for de nyeste produktoplysninger.

Udover udstillinger har branchen mulighed for at fremme deres virksomheder ved at sponsorere kongressen. Dette skaber en win-win situation for arrangøren, deltagerne og sponsorer, og tilføjer en helt ny dimension til kongressen.

DIS administrerer alle aspekter af tilrettelæggelsen af udstillingen og sponsorprogrammerne. Samtidigt indgår vi et samarbejde med den internationale organisation og den lokale komite om salgsarbejdet for derved at tjene vigtige penge til kongressen.

DIS sørger for afregning af moms mellem jeres sponsorer/udstillere og SKAT.

DIS har i øjeblikket fornøjelsen at samarbejde med følgende kongresser:

NORNA 2016 på Scandic Copenhagen

IRMMW-THz 2016 i Bella Center

IPAC 2017 i Bella Center

ISFA 2017 på Tivoli Congress Center

SNS 2017 på CPH Conference

ISAE 2017 i Musikhuset, Aarhus

IPNC 2017 på Tivoli Congress Center

Plant Biology - 2018 FESPB/EPSO i Bella Center

Kontakt Peder Andersen for et uforpligtende møde: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 IPVS Exhibition 800x533

 

Top