woco logoWonderful Copenhagen
Wonderful Copenhagen (WoCo) tilbyder en lang række af services til såvel den forretningsrejsende som den individuelle turist.

WoCo og deres professionelle medarbejdere har mange års erfaring og ser frem til at bistå med information, hjælp og råd i forbindelse med jeres planer om at vælge København som destination for jeres turister, cruises, kongresser, møder, incentives og forretningsrejser.

Vi samarbejder naturligvis også med turist-/kongresbureauer i andre danske storbyer. 

Se mere om Copenhagen Convention Bureau her...

Star Alliance Star alliance logo500x134
Folk fra hele verden sætter sig hver dag om bord hos Star Alliance for at nå frem til deres møde eller kongres i Øresundsregionen.

Og det er der god grund til. Når du vælger Star Alliance som Official Airline for dit arrangement, gør vi rejsen til Skandinavien enkel, komfortabel og fordelagtig. Vi tilbyder favorable priser og giver naturligvis mulighed for optjening af frequent flyer points.

Sammen med vores partnere i Star Alliance betjener vi næsten 800 lufthavne og med Star Alliance Convention Plus™ program, der henvender sig til kongresser med mere end 1000 internationale deltagere, giver vi arrangører og deltagere bemærkelsesværdige fordele før, under og efter kongressen.

Uanset mødets eller kongressens størrelse står vi altid til din disposition med råd og vejledning samt gode tilbud. Velkommen om bord!

 

Top