DIS Congress Service er specialist i at arrangere kongresser, konferencer og møder. DIS Congress Service blev startet i 1952 og er verdens ældste PCO (Professional Congress Organiser) og har derfor over 60 års erfaring inden for sit område med ca. 3.000 gennemførte arrangementer.

Porteføljen af succesfulde events, som DIS har været involveret i strækker sig fra en-dagsmøder eller VIP arrangementer for 70 personer til store videnskabelige kongresser op til 15.000 deltagere. Størstedelen af møderne er fra 300 - 2.000 personer.

Vores professionelle team er uddannede på både universiteter, handelsskoler, i den finansielle verden og på IAPCO seminarer. DIS-teamet har mange års erfaring fra mødeindustrien, som naturligvis giver vores mange kunder en sikkerhed for høj kvalitet.

Gennem DIS' medlemskab af IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers), MPI (Meeting Professionals International) og ICCA (International Congress and Convention Association) kan vi sikre en vedvarende og tidssvarende opdatering af vores kundskaber.

Som medlem af IAPCO følger vi deres Code of Conduct.

Medlemmer af bestyrelsen:

  • Bestyrelsesformand, Advokat (LLM), Randi Bach Poulsen - Advokatfirmaet Bech-Bruun
  • Adm. direktør Peder Andersen - DIS Congress Service A/S
  • Salgschef og Senior Projektleder Helle Klestrup - DIS Congress Service A/S

 

Top