Planlægning af en konference/kongres indeholder intens dialog, spørgsmål og beslutninger i form af deadlines, juridiske spørgsmål, koordinering af underleverandører osv. Projektledelsen foregår naturligvis i tæt samarbejde med jer og med respekt for jeres beslutninger.

I hele forløbet fra start til afvikling af et arrangement er det vigtigt, at informationsstrøm og beslutninger indsamles og styres centralt, således at man sikrer den bedst mulige gennemførelse af projektet.

DIS tilbyder at forestå hele projektledelsen eller dele deraf, om dette ønskes.

Ved at benytte DIS’ projektledelse får I ikke blot adgang til den enkelte projektleders erfaring og kundskaber, men til hele virksomhedens ekspertise og tilknyttede rådgivere såsom advokat og revisor. DIS har stor erfaring med momsspørgsmål under konferencer/kongresser.

Ved afvikling af konferencen støtter DIS med fornøjelse den lokale organisationskomité i løbet af konferencedagene. Det kan være modtagelse af deltagerne ved ankomst samt afregning af nye registreringer og spørgsmål/hjælp undervejs. Dertil løbende justeringer på konferencestedet inklusiv de steder, der er valgt til sociale arrangementer, koordinering af diverse leverandører samt servicering af speakers og andre VIP-aktører.

Planning who what when 500x441

 

Top