DIS har siden 2005 brugt Eventure congress registration software fra Parthen meeting services i Holland. Dette software er fleksiblet og består af forskellige moduler, der tillader os at lave en skræddersyet løsning til jeres online registrering. Systemet er løbende blevet udviklet sammen med andre europæiske PCO'ere, så det er tilpasset vores kunders behov.

Hovedelementerne i registreringssystemet er: online konferenceregistrering med valg af faglige sessioner, workshops, sociale arrangementer, ture og hotelreservationer. Med hensyn til betaling, så kan deltagerne betale direkte online med alle kreditkort eller blot vælge bankoverførsel. Dette gør det enkelt at betale. Alle registrerede deltagere vil modtage en bekræftelse/faktura pr. e-mail og rykkere vil løbende blive sendt ud for ubetalte fakturaer. DIS er ligeledes behjælpelige med EAN-fakturering, såfremt dette er aktuelt. Henvendelser fra deltagerne med ændringer og spørgsmål besvares af personalet hos DIS via e-mail eller telefon.

Som arrangør får du et password, så du har online adgang til databasen, hvor du kan følge registreringerne og trække diverse Excel-lister 24 timer i døgnet.

Iøvrigt er det samme system som benyttes ved online abstract handling og herved opnår I fordelen af at kunne sammenholde informationer i registrerings- og abstractsystemerne.

Forberedelsen af navneskiltene er bekvem, da de kan udskrives direkte fra deltagerdatabasen. Såfremt det ønskes, findes muligheden for at sende SMS'er kollektivt fra systemet, for eksempel ved programændringer eller andre vigtige informationer. Dette kan også gøres via en konference-App, hvis I vælger at tilkøbe en sådan. Se mere under Apps. 

Når I vælger vores registreringssystem, vil det være naturligt også at bruge vores personale på konferencestedet til at modtage jeres deltagere og udlevere navneskilte, program mv. DIS vil have computere, printere og kreditkortterminaler med, så eventuelt nye deltagere kan registrere sig på stedet.

FIDE2014 TCC 500x329

 

Top